BLOEMENDAAL - Zaterdagmiddag 14 september organiseert scouting Elswoutgroep een open activiteit voor jongeren tussen de 11 en 14 jaar. Dit is dé kans om vrijblijvend mee te doen en te ontdekken wat scouting inhoudt.

In deze tijd komen kinderen en jongeren steeds minder buiten, en daar wilt de Elswoutgroep verandering in brengen. Elke week beleven onze leden een stoere, spannende en gezellige opkomst waarbij ze met leeftijdsgenoten zoveel mogelijk buiten zijn. Onze prachtige locatie, direct naast de ingang van de Kennemerduinen in Bloemendaal, biedt een ideale omgeving om op avontuur te gaan.

Lid zijn van een scoutinggroep biedt jongeren niet alleen de kans om te genieten van de natuur, maar helpt ook bij de ontwikkeling van waardevolle vaardigheden zoals leiderschap, creativiteit en probleemoplossend vermogen. Bovendien leren ze respect te hebben voor de natuur en verantwoordelijkheid te nemen, zowel voor zichzelf als voor anderen.

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar en wil je ontdekken hoe leuk scouting kan zijn? Schrijf je dan snel in via onze website (www.scoutingelswout.nl) en doe mee op 14 september! Deelname aan deze activiteit is volledig vrijblijvend en kosteloos.

Kom ontdekken, spelen en nieuwe vrienden maken in de natuur met scouting Elswoutgroep!